Vuosikokouksen päätöksiä

13.12.2015

KiuPan vuosikokous siunasi tilikauden 1.11.2014-31.10.2015 tapahtumat ja vahvisti suunnitelmat alkaneelle toimintavuodelle.

Seuran puheenjohtajana jatkaa Pekka Kattainen, varapuheenjohtajana Teija Timonen.  Rahastonhoitajana toimii edelleen Raimo Tuoriniemi, nimenkirjoittajista vaihtuikin ainoastaan sihteeri Petri Kainulaisen palattua tehtävään Janne Kattaisen luopumisen jälkeen.

Uutena jäsenenä johtokuntaan valittiin Tatu Kärkkäinen.  Vanhoina jäseninä seuran johtokunnassa jatkavat edelleen Vesa Vainio, Janne Peltola, Jarmo Väisänen ja Rauno Nevalainen.

Edustusjoukkueen valmentaja Raimo Tuoriniemi palkitsi menneen kauden joukkueesta parhaana Jani Heinosen, kehittyneimpänä Joni Kumpulaisen ja aktiivisimpana Erkka Kattaisen.  Palkintoja oli luovuttamassa KiuPan kunniapuheenjohtaja Pentti Jumppanen.